Teatterimatka Seitsemän veljestä -näytökseen

 

Vasemmistoliiton Loimaan kunnallisjärjestö järjestää keskiviikkona 22.11.2017 teatterimatkan Turun kaupunginteatterin Seitsemän veljestä -näytökseen. Esitys alkaa klo 19.00.

Linja-auto lähtee kaupungista Osuuspankin pysäkiltä (torin puoli) klo 17.10 ja seuraavaksi Hirvikosken kirjaston pysäkiltä klo 17.20. Matkan varrelta pääsee mukaan.

Hinta on 50 euroa sisältäen teatterilipun ja linja-automaksun.

Sitovat ilmoittautumiset Annelille viimeistään 16.10.2017:
puh. 040 775 7152 tai sähköposti anneli.tiainen(at)gmail.com

Maksu kunnallisjärjestön viimeistään 18.10.2017.

Lue lisää esityksestä Turun kaupunginteatterin sivuilta:
Seitsemän veljestä 

“Seitsemän veljestä palaa Turkuun!

Aleksis Kiven Seitsemän veljestä palaa Turun Kaupunginteatterin lavalle Lauri Maijalan uutena ohjauksena. Viimeksi Jukolan veljekset seikkailivat Turun Kaupunginteatterissa 1970-luvulla, jolloin Kalle Holmbergin ohjaama legendaarinen esitys rikkoi katsojaennätykset.

Seitsemän veljestä saa ensi-iltansa 3.11.2017 ja veljeksinä nähdään Markus JärvenpääPaavo KinnunenJoel MäkinenOlli Rahkonen,  Jonas SaariJoonas Saartamo ja Pyry Äikää.

”Nyt ei haeta yhtä mölisevää porukkaa, vaan olen hakenut ennen kaikkea yksilöitä. Kaikki seitsemän ovat hirvittävän älykkäitä ja tarkkoja näyttelijöitä, ja toivon, että heistä syntyy paras mahdollinen ryhmä”, Maijala toteaa roolituksesta.

Näyttelijät Ulla Koivuranta ja Petri Rajala esittävät näytelmän kaikki muut roolit.

”Seitsemän veljestä on tarina pojista, jotka ovat jääneet äidittömiksi ja isättömiksi. Voi siis ajatella, että vanhempien hahmot peilautuvat kaikkiin heidän tapaamiinsa henkilöihin”, Maijala kertoo.

”Kyse on myös veljesten yksinäisyydestä. Turun Kaupunginteatterin valtavaa näyttämöä ei täytetä väkijoukoilla, vaan keskiössä ovat veljekset ja heidän väliset suhteensa. Veljillä ei ole kuin toisensa.” 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *