Vastavirtaan

 

Taisto Levo kertoo uudesta kirjastaan Vastavirtaan.

Toinen kirjani on omasta mielestäni melko hyvin onnistunut ja se tuli painosta 18. 11.16. Kirja on jatkoa uusilla tarinoilla edelliseen (Kertomuksia Elämästä), joskin joku vanha valinta on mukana. Tämä Vastavirtaan on rakennettu niin kuin halusinkin, on tilavuutta ja kirjoituksenkin taso on kehittyneempää. Jutut on julkaistu kymmenissä lehdissä. Julkaisijoita on ollut esimerkiksi Turun Sanomat kaikki, Hämeen Sanomat, Satakunnan Kansa, Forssan lehti, Maaseudun Tulevaisuus, Kansan uutisten Viikkolehti jne ja monessa paikallislehdessä.

Vastavirtaan nimi viittaa kantaa ottavaan tyyliini, olenhan hyvin kriittinen nykymenolle, kun maailma on täynnä epäkohtia, joskin kevyempääkään menoa kirjassa ei unohdeta.
Kirjan nimi ja etusivu on vaimoni Leenan suunnittelema. Tämä kirja on jo toimitettu Loimaan neljään kirjastoon kaksin kappalein lainattavaksi.

Vastavirtaan ei mene myyntiin, mutta se on mahdollista saada jos joku todella siitä pitää, ottamalla yhteyttä. Mahdollista on sekin, että lähetän halukkaille kirjan niin kannet kun sisällönkin sähköpostina, kun vaan saan toivojan S-posti osoitteen.

Taisto Levo 20.11.2016

Voit tutustua kirjaan tästä:

taisto_levon_kirja_vastavirtaan.pdf
File Size: 215 kb
File Type: pdf

Download File


Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *